Dick

Ik ben Dick Provoost. Als Pieter de Groot me in 1984 in Peins uitlegt hoe je een Commodore 64 kunt programmeren ben ik verkocht. Sindsdien verslijt ik stapels cassettebandjes, floppy-disks, diskettes, usb-sticks en harde schijven. Naast mijn deeltijdbaan in de hulpverlening zorgt het werken met software jarenlang voor een prettige afwisseling.
 
Vanaf 1994 heb ik ervaring als docent PC-gebruik, ontwikkelaar van software, schrijver van instructiemateriaal, websitebouwer en ondernemer. Samen met Niels Oldenburger bestierde ik de “Computer Werkplaats” in Leeuwarden waar we cursussen aanboden. Als programmeur werkte ik met Visual Basic for Applications (in Excel/Access) en Visual Basic.NET (website-ontwikkeling).
 
In 2011 maakte ik mijn eerste website in WordPress. De afgelopen jaren maakte ik websites voor kleinschalige starters in Friesland (individuen of organisaties). Persoonlijk contact maakt mijn werk boeiend. Plannen van anderen inspireren me. Als websitebouwer denk ik mee, adviseer en doe zo nodig het websiteonderhoud. Mijn “Websites voor Starters”  zijn degelijk en bieden een prima basis voor specialistische uitbreiding. Je kunt er op voortbouwen.
 
Mijn huidige toolset bestaat uit PHPStorm en het Beans Framework. Ik ben inmiddels goed thuis in HTML, CSS en PHP.  Ik maak met plezier steeds ingewikkelder websites. Hoewel ik van nature een éénpitter ben werk ik waar nodig nauw samen met andere professionals.
 
Ik besteed 3 dagen per week aan websitebouw. Verder fiets, lees, kook, kampeer, trein en schrijf ik graag. Af en toe loop ik wat hard(er). Mijn dagen beginnen met 2 mokken slappe koffie. Interessant!
 
dickhandtekening

Copyright Dick Bouwt Websites 2018